HYPNOSE 4 X 4

Hypnotische verrassingen voor meer energie, balans & rust.

In 4 avonden 4 verschillende dimensies van hypnose beleven. Vanuit 4 invalshoeken hypnose gebruiken om bewust te maken wat onbewust is. En als je wilt ...... te veranderen!

VIER DIMENSIES VAN HYPNOSE

DE TRAINING

Vier avonden beleven wat hypnotische trance met je doet met demo's, imaginaties en oefeningen. Speels en praktisch gericht op het leven van alledag. Mogelijkheden ontdekken die ook na de cursus goed bruikbaar zijn. Als betrouwbaar gereedschap dat je na de cursus altijd bij je hebt. Voor een optimaal resultaat is het goed thuis dagelijks een kwartier te oefenen. Een hand-out met alle benodigde informatie is inclusief.

PROGRAMMA

Eerste avond: aandacht gebruiken om snel en eenvoudig in hypnose gaan. En ook helemaal uit hypnose. Met als logisch vervolg zelfhypnose om thuis zelfstandig verder te werken.

Tweede avond: hypnose bij het ervaren van regressie in de tijd. En dat weer combineren met het voorgaande.

Derde avond: we gaan spelen met de ruimte waar we ons bevinden. Een probleem of dilemma projecteren, uit ons hoofd op een plek in de ruimte. De ruimte gebruiken om in hypnose te gaan en ervaren hoe we ruimte innemen.

Vierde avond: onderzoeken van verbindingen, herstel van verbroken verbindingen. Bij polair gedrag, waarbij één of enkele negatieve ervaringen het gedrag op een gebied zijn gaan bepalen.

DOELSTELLING

Na het volgen van deze cursus ben je in staat hypnotische trance in verschillende vormen te gebruiken als "Zelf-Therapeut"

EN VERDER.....

Data  :  Vrijdag 9, 16, 23 en 30 juni 19.30 - 22.00 uur
Locatie  :  Blaricum
Trainer  :  Bernard Ligtenberg
Kosten  :  € 90,-


DOE JE MEE?


Bel, mail of vul het formulier in voor meer informatie en als je wilt meedoen. Zie de contact pagina